divendres, 19 de novembre del 2010

Laporta suplica el vot als joves


Joan Laporta ha presidit, avui, la conferència sobre Propostes pel futur de Catalunya a l’Auditori de la Facultat de Comunicació Blanquerna (FCB). Ha demanat obertament el vot al jove públic. Laporta ha explicat la seva campanya basada en assolir de la independència i en canvis econòmics, agafant força del seu anterior èxit com a president del Barça i culpant als partits tradicionals de l’actual cisis. 

Joan Laporta a l'Auditori de la FCB.
Els mitjans de comunicació no han donat gaire ressò al seu partit, però el fenomen Laporta no passa inadvertit. L’agitació que provoca l’expresident del Barça s’ha pogut demostrar avui entre els alumnes de la FCB (curiosa coincidència amb el club esportiu). Laporta és per primera vegada aspirant a la candidatura i ho fa encapçalant Solidaritat Catalana. El candidat juga amb les cartes de la crisis (econòmica i social), la independència i el seu anterior “èxit” com a president del Barça. Busca la crispació dels ciutadans amb diarrea verbal de números i dades que semblen ser perjudicials per la nostra economia. Aprofita molt bé el sentiment blaugrana existent a la majoria dels catalans, afirmant que si va arribar a aconseguir presidir el millor equip del món  pot aconseguir presidir el millor país del món.

Laporta és un personatge carismàtic, amb bona presència i reconeixement social. Sap esquivar els cops amb molta confiança en les seves paraules. No sembla tenir por a res. Sembla fàcil arreglar la situació, ser un país lliure i aconseguir beques a la babalà. Tant  fàcil com demanar la votació per Solidaritat Catalana obertament, amb sinceritat , sense tàctica aparent.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada